torstai 13. marraskuuta 2014

Musta tuntuu mustalta

Huippua, minut on haastettu! Kummasti alakoi tehä mieli aktivoitua, ko Milla ja Sitä kuusta kuulemine, minkä juurel koti on paiskasi minua haasteella, jossa on tarkoitus esitellä haluamansa määrä kotona esiintyviä värejä. Kivaa, olen ehottomasti mukana! 

Ja nappaan heti ekaksi väriksi meleko synkiän kaverin, mutta joka on vaan ihan pakko esitellä, nimittäin musta. 


Oikiastaan mustaa ei voi esitellä iliman, että esiin nousee net muutkin värit, mutta jätetään net nyt vielä toistaiseksi teijän arvailujen varaan. :D Mustaa on meillä runsain mitoin (ja on ollut enemmänkin), mutta se on pikkuhilijaa saanut ei-niin-dominoivan-roolin ehkä osittain sen vuoksi, etten asuta huusholleja enää yksinäni. Tässä sitä kuitenkin esimerkiksi nuissa kalusteissa, valokuvakehyksessä, kehystetyssä kortissa, Marilyn-taulussa ja kaiken keskelle töräytetyssä uusimmassa joulukoristelöydössäni, nimittäin mustaksi spray-maalatussa olkipukissa! Joulukoristeista lupaan kuitenkin höpistä sitten lisää, ko ajankohta on parempi, joten ei takerruta siihen pukkiin nyt.


Tätä en suostu mieltämään joulukoristeeksi, koska kaivan sen esille aina suurin piirtein lokakuussa. Se onkin enemminkin tunnelmavalo-oksa. Ja kyllä, musta.


Musta on myöskin keittiönpöy'ällä oleva liina ja löytyypä sieltä pöy'ältä musta kynttiläkin. Ja seinältä löytyy kasapäin mustavalakosia valokuvia. Tämä kuva on yli vuojen takaa ja seinällä olevat kuvat ovat sen jäläkeen hieman lisääntyneet, mutta koska keittiönpöy'ällä vallitsee tällä hetkellä kamala kaaos, en viittinyt ottaa uutta kuvaa. Idean kuitenki ymmärrätte.


Musta on myös yläasteella ite tekemäni laatikosto, joka toimittaa roinasäilytyksen virkaa. Tämäkin on stailauskuva, todellisuu'essa laatikoston päällä on meleko palijon enemmän roinaa esimerkiksi tuossa roinakupissa. 





Tekstiileissä vilahtelee mustaa muuallakin ko keittiönpöy'ällä, sitä löytyy matoista lattialta,  kylyppärin pyyhkeistä ja tyynyistä makkarissa. Toki esimerkiksi kylyppärin pyyhkeet vaihtelevat mielialan mukaan ja niitä löytyy myös muissa värivaihtoehdoissa.


Nämä veijarit killuvat olokkarin seinällä ja ovat hattuja matkan varrelta. Kielii meikäläisen suosikkiväristä myös pukeutumisen puolella; useimmiten se on ollut mustaa. Ripauksella värejä. 


Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, meijän sisustukseen sopiva piski. Joka leikkii tässä urpoa vankia. 

Musta on oikeen mukava väri, ko sitä piristää muutamalla kaverilla. Tulevaisuu'essa, sitten ko toivottavasti joskus olen rikas ja asutaan Talossa, sisustelen kotia vielä ihan uuteen uskoon. Käyttäen samoja elementtejä, tuoden mukaan ehkä jotain uutta. Vaikka tämä onki vaan semmone väliaikainen koti, oon kuitenki halunnu, että myös täällä tuntuu kodilta.

2 kommenttia:

  1. Loistava ajatus tuo olkipukin maalaaminen! Sellainen höh, miksi en tuota itse tajunnut....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! Nyt täytyy tosin tunnustaa, etten minäkään ole keksinyt ihan itte tuota, vaan se oli kaupassa valamiiksi maalattu. Tuumin kyllä kaupassa, että tämänhän voisi toteuttaa ihan itte, MUTTA ko puuttui se olokipukki. Tai no, lapsuuen pukki on ehkä vielä tallessa, siltä vaan puuttuu häntä ja sarvet ko net on ajan saatossa jääneet matkan varrelle. :D Tämä löytyi Kärkkäiseltä ja nuin isoksi hinta ei mielestäni ollut ollenkaan paha, 9.90. Samanlaisia oon nähäny myös Prismassa, myös valakosena, mutta hinta oli suolaisempi siellä.

      Poista

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!