keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Jo joutui armas aika

Tuntuuko kenestäkään muusta, että aika juoksee välillä niin lujaa, ettei siitä ehi saaha ollenkaan kiinni? Minä en esimerkiksi ole vieläkään ehtinyt hankkia kesäkukkia ollenkaan ja vähän mietityttää, että jääkö net tänä(kin) kesänä hommaamatta... En vaan jotenkin saa tästä hommasta ollenkaan kiinni, ko aika juoksee niin mieletöntä kyytiä ja meikäläinen keskittyy lähinnä syömään, käymään töissä ja nukkumaan. :D Siippa se on kyllä saanu aikaseksi taas kaikenlaista, esimerkiksi varaston oikastua ja "uu'en" lattian vanahoista lattialau'oista sinne, sekä hyllyt autoon. Ihanaa ko on niin taitava mies.

Silti samaan aikaan se (aika siis) on kyllä tällä viikolla junnannut etiäpäin ihan perkeleen hitaasti. Eilenkin töissä jokainen tunti kesti ainaki kaks tuntia. Se on kait se lähestyvä loma. Tai sitten se, ko hommat väkisinki hilijenee, mitä pitemmälle kesään mennään. 

Noo, ei tämä kauppalistojen kirjottelu, sääennusteen tarkastelu ja mitä pitää pakata mukaan -listan väsäily tietenkään edistä sitä ajan kulumista... Reissukuume senkö kasvaa ja kasvaa. Luultavasti täällä tulee olemaan ennen reissua meleko hilijaista (ellen sitten taas saa yhtäkkiä jotain inspiraatiota kirjoittaa), mutta reissun jäläkeen lupaan tulla taas jossain vaiheessa jakamaan kuvia ja fiiliksiä. 

Nyt taijan jatkaa tuon ihanan auringonpaisteen ihastelua ja kauppalistan tekemistä. Ehkä sitä voisi tälle viikolle vilikasta vähän, tulisko telekkarista mitään kattomisen arvosta. Palataan taas!

EDIT: Bloggerilla on taas vaihteeksi joku ongelma, joten otsikon lisääminen tekstiin ei onnistu. Yritetään tulla toimeen siis iliman.

EDIT 2: Blogger toimii, otsikko lisätty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!