perjantai 18. maaliskuuta 2016

No mutta sehän on perjantai!

Halloota. 

Kyllä ei kerkiä koneella taas istumaan sitten ollenkaan. Paitsi pelaamassa ProPilikkiä. Jokakeväinen villitys. Tarina menee jotakuinkin niin, että ensin käyään pikasesti oikiasti pilikillä onkimassaa ei-oota ja sen jäläkeen ladataan tietokoneelle korviketoiminnaksi pilikkihommat, että saa sitten nappailla kauheita vonkaleita mukavasti kotisohovan nurkasta. 

Nyt loppuviikosta aurinkokin on näyttänyt hieman naamaansa. Tosin se on hiukan huijausta, sillä tuuli on ollut kylymä ko mikä. Sormet ja varpaat ristissä toivon, että pääsiäisenä olisi yhtä hyvät, ellei jopa paremmat kelit. Taitaa olla toiveajattelua, säätiedotus lupasi piliveä ja lumisajetta. Kuinkas muutenkaan. 

Viikonloppuna ehittiin tosiaan hieman kelekkimään ja käymään mutkat pilikillä. Saldona nolla kalaa ja nykäisyä, kelekan takana roikkumisesta kipiät paikat ja eläinhavaintoina kolome hirveä, muutama maalintu, yksi pöllö ja yksi maakotka. Ihan mukavasti siis yhelle viikonlopulle. Pääsiäiseksi toivoisin kalaa paremmalle syönnille. 

Ihanaa aikaa tämä kevättalavi. Vaikka tällä hetkellä tie muistuttaakin enemmän luistinrataa. Enää tänään ei kuitenkaan tarvi olla liikkumassa mihinkään ja yhen puhelun puhuttuani aattelin lähtiä hakemaan koivun oksia maljakkoon ja viritellä itseäni pääsiäistunnelmaan. 

Ei muuta ko mukavaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!