torstai 21. tammikuuta 2016

Siivouspäivä

Pakkanen lauhtui! Ja sain vietyä pitkäksi venyneen siivouspäiväni loppuun. Onnea on puhdas koti. Huomista perjantaipäivääkin oottaa ihan erilaisella hartau'ella, vaikka samaa nelijän seinän sisällä pysyttelyä iliman sen kummempia suunnitelmiahan tämä on ollu koko viikko. Jotenkin siistissä kodissa on vaan ihan toisenlaista voimaa. :) No, veikkaan toki, että keittiön pöytä näyttää ihan lähtevältä laivalta taas parin päivän päästä, mutta ees tämä lyhyt hetki ko tavarat on paikoillaan ja muutenkin siistiä. Sitä tunnetta on hankala hankkia millään muulla tavoin!

Enää ei puutu oikiastaan ko tämän vuojen ekat tuluppaanit malijakosta. 

Samalla tuuletin vähän täällä blogissakin ja vaihoin uu'en bannerin. Taas vähän enemmän vuojenaikaa vastaavaksi. Tammikuun lapsena tykkään tästä vuojenajasta hurjasti, vaikka nämät pakkaset onkin ajoittain jo hieman hermoja koetelleet. Mutta ei kait se auta ko mielensäpahoittajan logiikalla vetästä toisetki villasukat jalakaan seuraavan kerran, ko alakaa sisällä palella. :D Jospa ei enää kovin montaa kertaa painuttaisi sinne -35 pakkasasteeseen niin ihan hyvä... Tämmöset -25 asteen pakkaset tunnu enää missään, ikkunastakaan vejä juuri yhtään, muttako on viikon lähempänä nelijääkymppiä ko kahtakymmentä, alakaa väkisinkin ahkerasta lämmittämisestä huolimatta kylymä voittaa. Sähkölaskua ootellessa, vaikka ei se joulukuun laskukaan mikään älytön ollut. Hulluintahan sähkölaskussa on minusta se, että se sähkön siirtäminen tulee kalliimmaksi ko ite kulutettu sähkö...  Mistä tulikin mieleeni, että pitäisi muistaa lotata. Jos vaikka voittaisi ikkunanvaihtorahat. Tai samantien kunnon rempparahaston! 

No joo.

Seuraavaksi voisin painua sänkyyn jatkamaan kirjan lukemista. Ihanaa tulevaa tammikuista viikonloppua kaikille! Elekää paleltuko.


2 kommenttia:

  1. Tervepä terve, vahingossa tölöväsin näille tämmösille sivuilles, ku kattelin juttuja Värriöltä/Tuntsalta! Tarkotus lähtiä juhannuksena pitkästä aikaa tammukkapuroille.
    Tutun näköisiä on entisen kotikylän maisemat, että ihan ikävä tulee! ;)
    Alakaapi 20 vuotta olee lähellä, ku pois muuttanut.
    Kivat on sivut! Jatkaapi samaha malliin! d:8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentista ja kehuista! Tölövää paikalle toistekin toki! Juhannus ja tammukkapurot on aika lyömätön yhistelmä kyllä, väistämättä jo tässä vaiheessa vuotta alakaapi tehä mieli ongelle. No josko pilikille kuitenki ensin ehtis. :D Tässä ko joutilaana vielä tällä hetkellä on ja kelitki rupes lauhtumaan niin pitäis lähtiä enemmänkin maisemia ikuistamaan tältä kylältä. :)

      Poista

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!