keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Toukokuun pimiää

Hui hai!

On tässä ollut taas kaikenlaista, mutta nyt toivottavasti rauhottuu. Tulin eilen kotiin niin myöhään, että kylän katuvalotkin oli jo sammuneet. Ainuastaan vanahan kaupan pihalla loisti yksinäinen lamppu. Olin toki jo vähän aikasemmin illasta kotiutunu (toivottavasti) viimeiseltä Oulun keikalta, mutta lähin vielä sitten kylille kattomaan jääkiekkoa ja sehän venähti meleko pitkäksi. 

Oli silti kiva tulla keskellä pimeintä toukokuun yötäkin kotia. Mietin siinä nukkumaan laittaessani, että oon nyt usiamman kerran kuullut hassun kysymyksen "miltä nyt tuntuu asua siellä?" 

Eipä tuohon oikein osaa kummoisia vastata, aika outo kysymys. Miettikää nyt itekin, miltä teistä tuntuu asua kotonanne? Tuskin kovin kamalalta ainakaan. Minä istun tässä nyt yläkerrassa saunan jäläkeen ja vietän laatuaikaa hömppäohojelmani äärellä ja samalla kuuntelen ko saje piiskaa kattoa. Mikäs tässä on ollessa. 

Että ihan hyvin menee, vaikka tänään kauppaan lähtiessä unohinkin lähes kuivat pyykit ulos narulle ja alakoi satamaan, koira käyttäytyi huonosti lenkillä, unohin ostaa kaupasta kaikki net asiat jokka huomasin listan kirjottamisen jäläkeen, enkä lisänny listaan, koska luulin muistavani ostaa net ilimankin ja takaisin päin ajellessa näin sateisessa mettässä seisomassa hirven. 

Vähän näläkäkiukuttikin tuossa, mutta sitten tein myöhäisen iltaruoan, lämmitin saunan ja olen tässä. Lisäksi ostin Avotakan, ko se oli tarjouksessa (onko tämä nyt sitä, että tulee vanahaksi?? sekä Avotakka, että tarjouksesta ostaminen :D) ja ajattelin ehkä seuraavaksi hiipiä alakertaan ja makkariin peiton alle lukemaan sitä.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!