sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sunnuntaikuulumisia

Oho ja anteeksi! Tämä kesä (tai pitäisikö sanoa, että "kesä" ko on niin kovin koleat kelit taas) on siitä pahaa aikaa, että heleposti unohtuu touhuamaan kaikenlaista ja yhtäkkiä havahtuu, ettei ole tullut päiviteltyä blogia taas hetkeen. 

Aika vaan vierähtää niin äkkiä ko käytiin hieman lomailemassa naapurikunnan puolella ja sitten oltiin parina päivänä maalaustalakoissa minun vanhemmillani ja perjantaina käytiin sitten kylällä olemassa ihan äinpäin kun Sallan keskustan valtasi äinpäin-päivä ja kaupat olivat auki keskiyöhön asti ja ulos oli järjestetty kaikenlaista tapahtumaa Kertun nakkikopista kalijatelttaan ja elävään musiikkiin. Pitihän se nyt lähtiä ko kerran vuojessa Sallan keskustassakin on jotain elämää (no okei, Sallapäivät on tulossa kans) ja täytyy sanoa että oli kyllä varsin mukava tapahtuma, ensi vuonna ehottomasti uu'estaan! Vaikka täytyykin sanoa, että oltiin sitten ihan kunnolla äinpäin ja valavottiin aamuun asti. Lauantaipäivä menikin vähän omasta eestään ko väsytti niin kovasti, että suurin suoritus johon taivuttiin oli pitsan tekeminen ruuaksi ja öllöttely. Ei siinä, perjantaina oli varsin kaunis päivä (ja yö), mutta lauantaina ilima oli koko päivän sen oloinen, että ihan kohta alakaa sataa, vaikkei sitä vettä sitten kuitenkaan tullut koko päivä. Eli aivan hyvä päivä öllöttää sisällä tekemättä sen kummempia. 

Tänään olenkin nautiskellut sunnuntaista (tunnustan, että oli ihan pakko tarkistaa kalenterista onko tänään sunnuntai :D) vähän samalla öllöttelylinjalla tuvan nurkassa syömällä pitsaa ja keittämällä usiammat sumpitkin jo tälle päivälle ja lukemalla Lapin Kansaa pitkällä kaavalla. Eilisiltaisesta väsymyksestä huolimatta oli pakko lukia sängyssä kirjaa niin pitkään, että silimät ei enää pysyneet auki (kesäloman parhaita puolia!) ja havahtua sitten aamulla yheksän jäläkeen siihen, että on nukkunut kuin tukki. Kaikista parasta tässä oli ehkä se, että menin nukkumaan tukka auki, mutta heräsin aamulla tukka nutturalla. :D Muistan kyllä nähäneeni unta, että laitoin hiukset kiinni, mutta sitä en muista, että olen tehenyt niin näemmä ihan oikiasti. 

Kas, nythän tuolla ulukona sitten sataa. No, aivan hyvä päivä siis vaikkapa imuroija, viikata pyykkiä, päivittää blogia ja sen sellaista. Voisinpa vaikka kertoilla viime aikojen mukavat ja tehä meijän mökkireissusta erillisen jutun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!