maanantai 1. kesäkuuta 2015

Elämän pieniä suuria iloja

Meillä on arkkupakastin! Wuhuu! Tai säiliöpakastin, miksi ikinä näitä nyt nykyään kututaankaan. Veikon Koneella oli nettisivuillaan tarjous, jolla sai kaikille yli 50 euron ostoksille ilimasen kotiinkulijetuksen. Ja ko laskumaksuvaihtoehosta ei myöskään tullut lisäkuluja, napsahti tämä Rosenlewin pakastin tilaukseen. Tänään se sitten saapui rekka-autokyydillä pihaan. Hintaa tällä Rosenlewillä oli 299 euroa.

sehän on ko siihen tehty
Tein insinöörintarkkaa mitoitustyötä, sillä sijoituspaikka oli kokonsa puolesta rajallinen ja leveyttä pakastimella sai olla enintään 80 cm. Tämä Rosenlew oli 79,5 cm leviä ja syö sisäänsä 210 litran eestä pakasteita. Viilentyminen vaatii 24 h ja sen jäläkeen saan alakaa helepottaa keittiön pakastekaapin ahdinkoa siirtämällä mm. koiran luut ja poronlihat tänne. Ja mikä parasta, saan alottaa leipomisen! Oon kattonu jo valamiiksi muutamia hyviä gluteenittomien leipien reseptejä ihanasta Gluteenitonta leivontaa -blogista ja nyt ko pakkasen koko ei enää rajota, voin ruveta testailemaan reseptejä. Kiinnostusta olisi kokeilla myös mm. bageleitten leipomista.

Muita viime aikojen mukavia asioita on kevään ekat korvasienet, jokka päätyivät samoin tein lautaselle (nyt oisi pakkasessa tilaa, jos löytyisi vaikka lisääkin) ja kotirannasta lauantai-iltana koiran ruuaksi ongitut särjet sekä eilinen grillikau'en avaus kylillä. 

Tällä hetkellä mielessä on juhannussuunnitelmat, muutkin suunnitelmat ja hirviä pohiskelu siitä, kannattaisiko tilata alennusverhoja. Saisi syys- ja jouluverhot jo valamiiksi näin kesäkuussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!