torstai 22. tammikuuta 2015

Jäsenet paikallaan

Kylläpäs aika on taas kulunut nopiasti! Jännän äärellähän se suorastaan liitää ja graduhan epäilemättä on kovin jännä juttu... 

Olen koittanut keksiä kirjottelun aiheita, mutta jotenkin mikään ei ole napannut (ehkä se gradutekstin suoltaminen vaan on liian rankkaa, niin ei sitten illalla enää huvita), joten en ole sitten kirjottanut yhtään mitään. Inspiroivampia aikoja odotellessa aattelin rukata kokoon tämmösen ei-kuulu-mitään-erityistä -kyhäelmän. 

Suksetkin oottavat edelleen testiajoa, kun kelit hetkeksi hieman lauhtuivat, ei ollu sauvoja, ja nyt ko minulla on lopultaki net sauvat, on kelit taas reilusti miinuksen puolella. Eipä sen puoleen, liikkuminenkin on loppuviikon pannassa. Kävin eilen kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ja loppuviikko pitää ottaa hissunkissun. Voin kyllä suositella kaikille, meikäläisen nilikka ei aikoihin ole liikkunut tällä tavoin! Selässäkin oli "hieman" jumitusta, olin niin juntturassa, että loppuvaiheessa hoitoa meinasi lähtiä taju ko paikat aukesi. 

Loppupäivä menikin sitten melekoisessa koomassa, väsymys oli kyllä ihan mahoton ja nukkumaan painelin kakskytä yli yheksän. Tänäänkin on vielä ollut hieman vetelä olo, mutta se kuulunee asiaan. Veikkaisin, että tästä on hyvä alotella sitten pikkuhilijaa taas urheilemaan, nyt ko paikat on ihan erilailla vetriät. Onneksi on myös varastossa vielä pari hierontakertaa, jos vaikka tulee onnistuttua rymyämään ittensä hiihtolavulla ihan tappokuntoon.

Hämmentävää kyllä, ensi viikko on jo tammikuun viiminen! Aika tuntuu kuluvan palijon nopiampaa nyt, ko hommaa on palijon vähemmän. Voiko tämä olla tosikaan?

No mutta, lupaan koittaa keksiä jotakin kiinnostava ja sisällöllisesti vähemmän köyhää kirjotettavaa tässä lähiaikoina, ehkä jopa viikonloppuna. Nyt menen jatkamaan viime viikkojen parhainta iltapuhdetta eli villasukkia. Mikään ei rentouta paremmin rankan gradutuksen jäläkeen ko villasukka ja jotain aivotonta hömppää telekkarista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!