sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Sunnuntaisupattelua

Täydellinen sunnuntaipäivä koostuu kiireettömästä aamusta ja päivästä, jonka voi käyttää touhuillen kaikenlaisia hommia. Kiireetön aamu on nyt takana, enää pitäisi päättää, mitä kaikkea voisi tänään touhuta. 

Ideoita on, toimeen tarttuminen vielä jonkin verran sakkaa. Pyykkiä pistin pyörimään koneeseen ja ajatus siivoamisesta edelleen ahdistelee mieltä, pullaakin voisi leipoa ja siivota vaatekaapin. Tai urheilla. Ei osaa oikein päättää mitä tekisi. 

Sen vuoksi päätin istua alas ja kirjoitella tänne jotain. Tekisi mieli kertoa siitä, miten sinitiaiset näyttävät tekevän pesää pihan vanahaan linnunpönttöön. Tai voisi äksyillä siitä, miten postin saaminen viitenä päivänä viikossa on ihimisen perusoikeus.

Mutta jotenkin rupesi laiskottamaan. Bannerin sentään vaihoin kuitenkin. En tiijä onko tuo nyt niin ajankohtanen ja voi olla, että se on ollut täällä jo aijemmin (rehellisyy'en nimissä en muista), mutta jotenkin tykästyin siihen nyt. 

Kivaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille, minä lähen nyt tekemään evästä ja juonimaan tämän päivän jatkoa! Ettei ihan mee makaamiseksi kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!