tiistai 20. lokakuuta 2015

Kotijuttuja

Lupasin vilautella teille vähän niitä pieniä juttuja, joista kotona tällä hetkellä erityisesti tykkään, joten tässäpä niitä!


Alakerran viltti, jonka ryöväsin äitiltä. En seleviä aamukahaveista enää iliman tätä. Aamun paras hetki ko voi könytä viltin alle kahavikupin kans ihimettelemään, että ois taas uusi päivä eessä.


Pistin heinäseipääseen vähän lyhtyjä valaisemaan pimiää pihatietä. Tarkennus muuten hienosti tässä kuvassa tuolla pihatiessä eikä ite asiassa, mutta olokoot. :D 


Adoptiotonttu lähössä vesikelekalla ja lyhdyn kanssa veen hakuun. Enää tarvittaiski sitä lunta (ja no okei, ehkä se jouluki ois ihan kiva, ehkä tuo on kuitenki enemmän joulu- eikä kotitonttu, niinkö koitin Lennulle väittää).


Navetan "uusi" lattia. Näyttää tosi rujolta, mutta on oikiasti ihan huippujuttu. Ja lattiahan on sitten kierrätysmateriaalia, tähän meni vanahat talon lattialau'at. Mulla on aika kätevä siippa.


Uusi pihavalo pimiää valaisemaan. On muuten kirkas. Ja on varustettu liiketunnistimella. Kyllä net Lidlissä osaa.


Varaston aarteita, piparkakkumuotteja. Pesin ja puunasin ja pakkasin peltirasiaan oottamaan joulua. 


Vähän lisää varaston aarteita, kynttilänjalaka.


Joulukortit, joista olikin jo puhetta. Nää on hienoja! Aarteita, etten sanois. Hassua ko suurin piirtein kaikki mitä tuolta jostain säilöstä löytyy, on aarteita meikälle. :D


Tästä rasiasta net piparkakkumuotit löyty. Nyt sielläki on sisällä sitä, mitä purkin kylijessä lukee, nimittäin sokeria. 

 

Kirppislöytö, kahavipaketilla mukaan lähtenyt Ikean punainen Lampan. Kuva hämää, oikiasti tämä on semmonen ihan kirkkaan punainen. Ohan tämä meijän kylä semmosta punaisten lyhtyen aluetta, että oksat pois. :D


Meijän syysverhot! Net on ollu ikkunassa jo aika kauan ja kieltämättä mieleni on alakanut kääntyä jo kohti jouluverhoja (en voi sille mitään), mutta aattelin esitellä netkin nyt samaan syssyyn. Alennusverhoiksi ihan kivat, tässä kuvassa tuo alareuna on tosin vähän huonosti. Kahessa kapiammassa ikkunassa on tuvassa nämät laskosverhot.


Lisää kirppislöytöjä! Lyhdyt (kappas vain, kynttilöitä) olokkarin ikkunaan. Kuva on vanaha, huomaa siitä, että taustalla näkyvässä pihilajassa on vielä lehdet. :D Lyhdytki on oikiasti siniset. Nää on aika kivat, mää tykkään tehä kirpparilöytöjä ko pikkurahalla saa uutta ja kivaa sisustukseen. Ja siis nämät kirpparilöydöthän on nimenomaan Facebook-kirppikseltä, kirppisten uudelta aikakaudelta. :D Oikiasti hirviän kätevää, suosittelen lämpimästi kaikille liittymään oman paikkakunnan Facebook-kirppikseen jos semmonen löytyy. Hirviän mukavaa ko voi viltin mutkasta selata, että mitäs kivaa tänne on tänään ilimestynyt. Saattaa löytää jopa jotain ihan oikiasti hyödyllistä ja tarpeellista.


Ja vielä vähän lisää syysverhoja. Isommassa ikkunassa on mustat paneeliverhot, jokka päästää ihanasti valon lävitte. 

Näin. Joskus vähän enemmän kuvia ja vähän vähemmän tekstiä.

2 kommenttia:

  1. Tuo heinäseipäässä roikkuva lyhty on jotenkin mahdottoman kaunis. Ihana olisi tulla kotiin noiden valaisemaa tietä pitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itekin tykkään! Ihana olis jos koko pihatien varsi olisi valaistu, mutta se on sen verran pitkä, ettei taitaisi riittää seipäät ja lyhdyt. :) Nämät kun merkkaavat rummun paikkaa talavea ja tien aurausta varten niin ripustin sitten lyhdytkin valaisemaan. Jouluksi voisi tehdä koko matkalle (tai ainakin osittain) lumilyhtyjä sitten! Ite olen jotenkin hirviän hullaantunut näistä heinäseipäistä, siippa rakensi pihalle seipäistä kehikonkin, johon olisi tarkoitus laittaa vielä lyhty roikkumaan, ja yksi seiväs meni lintulaudan kannattimeksi. Sisälle jos vielä askartelisi sellaiset sisustustikkaat.

      Poista

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!