perjantai 5. joulukuuta 2014

Tasasen harmaata

Huh! Tentti ei ollu ihan sitä mitä ootin ja suoriu'uttuani velevollisuuksistani lipastolla suikasin kotiin, ruokin ja ulukoilutin piskin ja lähin sitten juoksujalakaa hakemaan ittelleni lohtu-sushia ja olutta. Nyt maatessani tässä sushiähkyssä nauttimassa The Joulukalenterista tajusin, että on jäänyt tuo värihaaste roikkumaan ja pahasti! Haasteessahan oli tarkoitus esitellä kotona esiintyviä värejä haluttu määrä (minulla net ovat musta, vihiriä, sininen ja viimeisenä harmaa). Viimeisen värin kunniaksi haluan heittää haasteen kaikille, jokka vaan tahtoo haasteeseen tarttua, mutta henkilökohtaisesti vielä Poromiehen muijalle Sallaan sekä etelässä majailevalle Lapin vahavistukselle Jennylle.

Siispä meijän kämpän viiminen väri, nimittäin harmaa. Sitä ei oo meillä mitenkään valtoimenaan, mutta jossain määrin kuitenkin ja täytyy sanoa, että harmaakin on oikeen mukava väri. Kuvat on vanahoja, mutta se ei menoa haittaa, koska paikat näyttää kuitenki suht samalta!


Makkarista löytyy harmaaseen vivahtava sängyn peitto sekä karvalankamatot. Aiemmin minulla on ollut sängyssä kokomusta päiväpeitto ja täytyy sanoa, että tämä harmaa on kyllä kivempi. Nuot karvalankamatot (niitä on kaksi) on kulukeneet matkassa jo jonku tovin ja tämän makkarin myötä net on tainnu vakiintua makuuhuoneen matoiksi. Vaikka en kyllä pistäisi pahaksi isoa karvalankamattoa olohuoneen lattiallakaan. Päiväpeitto on siis siipan tähän talouteen tuoma, matot minun, jännä homma että meillä oli valamiiksi yhteen sopivia tekstiilejä.




Kylyppäristä löytyy harmaat lattialaatat, mikä oli ihan hauska juttu, koska suihkuverho ja kylyppärin matto oli entuuestaan jo harmaan sävyiset. Kokoharmaa kylyppärin matto haettiin muuttaessa ko tarvittiin toinen ja uusi pyykkikori entisen rikkimenneen tilalle sattui sekin olemaan väriltään harmaa. Kun vessaharjakin sattui vielä olemaan harmaa, tuli sisustettua kylyppäri vahingossa ihan täydellisen harmaaksi. :D Suihkuverhon hankin ensimmäiseen Oulun kämppääni, jossa roikkui alalaijasta homeessa oleva ja punaruskialla hiusvärillä sotkettu joskus muinoin valakonen suihkuverho, joka näytti siltä, että kylyppärissä on vähintäänkin teurastettu joku. Kötyytin sen hirvityksen roskiin ja kävin hakemassa Kärkkäiseltä tämän Marilyn-suihkuverhon. Meijän sisustuksessa näkyy kyllä vieläki, että osa tavaroista on roudattu yksinasuneen emännän kämpästä, sillä Marilynia on seinällä taulussa ja makkarin kellossa. Voi olla, että seuraavaan kotiin muuttaessa suihkuverhon Marilynista aika jättää. Täytyy kyllä tunnustaa, että yhessä vaiheessa suunnittelin jo Marilynin vaihtamista tähän Jyskin suihkuverhoon, enkä oo ihan vieläkään päässy yli tuosta...

Lisäksi harmaata löytyy meillä vielä eteisestä, uluko-ovi on harmaa ja tuli ihan vahingossa ostettua tuulikaapin säilytysjärjestelmä ihan samassa sävyssä. Naulakon valintakriteeri oli pieni koko, koska tuonne meijän minieteiseen ei ois isompaa mahtunu ja hattuhyllyn päälle ostettiin kori, joka sopi kokonsa puolesta sinne. Olivat sitten vahingossa molemmat samaa sävyä uluko-oven kanssa, liekkö alitajunta ollu asialla. Niistä en kuitenkaan tähän hätään jaksanu valokuvia ottaa. Taitaapa meijän parvekekalusteetki muuten olla harmaat. 

Tuossa ko summasin taannoin näitä tähän värihaasteeseen valitsemiani värejä ja pohiskelin ja selasin blogiani samalla pohiskellen, että viimeisenä pitää heittää vielä harmaa, alako naurattaa kovasti. Mistäs väreistä tämä meikäläisen blogin ulukoasu oikeen koostuukaan? No, mustaa, vihiriää, sinistä ja harmaata tietenki. :D Huomaa kyllä, mistä minä tykkään.

Nyt täytyy jatkaa tätä reporankana maha täynnä sushia makaamista, napsauttaa sauna päälle ja nauttia sen jäläkeen yksi kylymä Kukko ja unohtaa, että mitään tenttiä on ikinä ollukaan. Kiitos maailmalle gluteenittomasta oluesta! Ja hyvää huomista ittepäisyys eiku itsenäisyyspäivää, voipi olla että intou'un huomenna jopa näpyttelemään jotaki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!