torstai 4. syyskuuta 2014

Lyhyestä virsi kaunis

Minulla on ehottomasti juttua teille, lupaan aktivoitua viikonlopun aikana ko on ehkä luppoaikaa, mutta tänään piti tulla lyhyesti kertomaan teille päivästäni:

todellaki vihanen itälappilainen
Joka on siis ollut melekolailla tämänpäiväisen paitani mukainen. Osaakkonä kirkastua sallaksi? No perhana kyllä osaan! Opiskelu on joskus aivan äärimmäisen turhauttavaa hommaa ja voisin paasata siitä teille sivutolokulla, mutta onneksi tämä paikka on varattu muunlaiselle paasaukselle.

Sen verran voin kuiteski asiaa sivuta, että mahetaan muuttaa takasin kotiapäin muutama kuukausi suunniteltua aijemmin rahoituksellisista syistä. Siitä huolimatta, että hetkellinen köyhyys oottaa, tämä tuntuu minusta hyvin positiiviselta asialta. Hunteerattiin, että tällä järijestelyllä onnistuttaisiin kuitenki säästämään ees vähän hupaisista rahoista. Toki esimerkiksi gradu pitäisi saaha jo keväällä valamiiksi (miltä ei tämän penteleen päivän valossa kyllä näytä), mutta toivossa kai se lapamatoki elää? 

Oon kyllä meleko varma, että tämä kaupunkiasuminen ja opiskelu on vieny meikäläiseltä meleko monta hyvää elinvuotta aiheuttamalla kohtuutonta vitutusta jo usiamman vuojen. Onneksi nykyään ees hellustelen, niin pääkoppa ei ihan leviä. Häätyyki tästä lähtiä syömään siipan kotua tuomia tuliaisia. Oon kyllä niin loppasuu, että saattavat kavota kaikki. Jaksa enää tälle päivää kovin mahoton kirvatakaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!