keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Haaveita

Heippa taas! Nyt on takana (toivottavasti) viiminen tentti ikinä ja ajattelin täältä kaikenlaisen touhuilun keskeltä tulla vähän heittelemään ajatuksia tänne. Vaikka meillä melekonen aarreaitta tuolla onkin ja suurin osa "uusista" huonekaluistani tulee sieltä (niistä lisää myöhemmin), muutamia juttuja tällä hetkellä kuitenkin kaipailen. 

Suurin juttu niistä on tietysti sohova. Vaikka vanahassa nahkasohovassa on puolensa (olokoonkin, että se on aika ruma), olisi se silti ihana köllähtää uuelle ihanalle divaanisohovalle. Joka voisi olla esimerkiksi tämmöinen:

Kuva Asko
Tilan koko aiheuttaa joitakin rajoituksia sohovan koolle ja vaikka ihan sairaan palijon haluaisinkin ihanan muhkian moniosaisen kulumasohovan, on meikäläisen tyytyminen divaanisohovaan. Tämä Askon Divaani M oisi ainakin koon puolesta sopiva meille. Livenä en ole käynyt testaamassa, joten en voi tietää varmasti onko tämä se The Sohova, joka meille joskus muuttaa, mutta ainakin tämä on kotimainen ja kangasvaihtoehtojakin tuntuisi riittävän. Nyt sitten enää ootella parempaa rahatilannetta... ...tai lottovoittoa. Toisaalta oisin kyllä ihan valamis roudaamaan yläkertaan mahtavat törkiän vihiriät samettiset seitkytluvun nojatuolit, MUTTA luulen ettei säilytys kostiassa navetassa oo teheny niille kovin hyvää.

No mutta. Olen jo aijemmin puhellut haluavani eteiseen puisen penkin säilytystilalla ja eilen sitten katselin netistä Jyskin Aulum-penkin mittoja ko mietin, että mahtuisiko sellainen jo nyt meijän eteiseen (EHKÄ, en ole vielä tarkistusmitannut!). No, siinä kuukkeloidessani törmäsin sitten tämmöiseen:

Kuva täältä
Siis voiko penkki enää komiammaksi muuttua. Ja voi kyllä, siinä on säilytystila ja kaikki! Tämä passaisi värien puolesta eteiseen niinkö nenä päähän. Ainut vika tässä on vaan se, että kyseinen penkki sijaitsee Porvoossa. :( Ei kukaan haluaisi käyä hakemassa tätä? :D Tämä ois niiiiiiin hieno! Itte asiassa niin hieno, että en haluaisi ees tuunata tätä mitenkään. Valakonen Aulum-penkki näyttää tähän verrattuna ihan tylsältä... Tässä on kaikki naarmut ja kolohut jo valamiiksi niin ei tartte turhaan varoa. Tällä penkillä on myös historia ja sillä olisi varmasti melekosia tarinoita kerrottavanaan, jos se vaan osaisi puhua. Ja ohan se nyt aina ekoteko suosia vanahaa. Voisihan sitä tietysti ostaa sen Aulumin, maalata ja sitten kolhia, mutta ei se oo ihan sama asia. Huoh.

Lähestyvää kesää mielessä pitäen haluaisin jostain syystä sitten myös tämmösen:

Kuva Rautia
Siis kyllä. Meikä on oikiasti joku mummo, mutta haluaisin pihakeinun, jossa istua juomassa kahavia ja kattoa ko koira touhuaa. Ja tietysti myös istua kattomassa, ko siippa grillaa sillä grillillä, jota ei vielä ole, kuvitteellisella terassilla. Mutta ei mennä siihen vielä. Tuollaisessa katoksella varustetussa pihakeinussa voi juua kahavia myös ihanalla kesäsateella. Ja siippaki sopii viereen. 

Sitten haluaisin myös arkkupakastimen (koska gluteeniton ruokavalio, marja- ja sienihulluus jne.), mutta siitä en nyt jaksanu ettiä kuvaa tähän. Enkä myöskään halua roudata iän vanahaa keltasta arkkupakastinta navetasta. Ihime kyllä. 

No mutta, nyt pitää alakaa valamistautua illan Temptation Islandin jaksoon ja käyä tekemässä nopiasti vielä iltapalaaki itelle. Palataan hölömöjen juttujen tiimoilta taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!