sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Mummolatyyliä

Hahhaa, Iltalehti määritteli tässä taannoin meikäläisen sisustustyylin, se on nimittäin mummolatyyli!  Oonhan mää aina tienny olevani vähän henkisesti mummo, mutta että sisustusmummoilijakin. Mutta kattokaa nyt tätä kuvaa: 

Kuva Iltalehti
Siis voi että! Ihan täydellinen! Jos joku ei tiijä, niin meillähän on tosiaan keinutuoli ja oon nyt virallisesti anonut luvan siihen, että se maalataan punaiseksi.

Tämän kuvan innoittamana ollaan nyt tuumittu, että tuleva keittiönpöytä tulee ehkä sittenkin olemaan pyöriä. Olenkin jo aloittanut pyöriän, mielellään jatkopalalla varustetun puisen pöy'än mettästämisen. Kunnostustarve ei haittaa, sillä meikäläisellä pysyy kyllä hiomapaperi ja pensseli käjessä. Pinnatuolit löytyy jo omasta takaa, niitäkin saatan sutia vähän uusiksi. Osittain.

Lamppukin ollaan jo katottu, meikäläisellä on ollut vuosia jo yksi himotus, jonka päätin ostavani joskus. Jossain vaiheessa kuitenkin koin, ettei se mätsäisi haaveilemaani sisustukseen, mutta nyt sillä yhtäkkiä onki ihan täydellinen paikka keittiönpöy'än yläpuolella. Sitä, mikä tämä lamppu on, en palijasta kuitenkaan ihan vielä, pitäähän se joku jännitys säilyä. :)

Muutenkin meikäläisellä tosiaan on tuo mummolatyyli hallussa ko löytyy räsymättöjä, puusohovaa, virkattua päiväpeittoa, vanahoja astioita, Finlaysonin Taimi-kuosia ja ties mitä. 

Maltamattomana ootan, että pääsen toteuttamaan sisäistä mummoani ihan tosissani. Mutta nyt pitää keskittyä illan elokuvaan, palataan taas! Oon väkertämässä vähän kantaaottavampaakin tekstiä ja julukasen sen heti, jahka saan sen valamiiksi. Mutta tänään tämmösiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!