torstai 12. maaliskuuta 2015

Katse tulevaan

Huh!

Nyt se on sitten virallista. Laitettiin tänään menemään tämän kämpän irtisanomisilimotus ja muutetaan ensi kuun lopussa takasin kotiapäin. Aijempi suunnitelma oli pysytellä täällä toukokuun loppuun, mutta syystä ja toisesta suunnitelmat vähän muuttuivat ja oltiin suorastaan pakotettuja irtisanomaan vuokrakämppä jo kuukautta suunniteltua aijemmin. 

Oon jo hetken kihistellyt tätä tietoa itelläni, mutta halusin oottaa siihen asti, että oon virallistanut asian irtisanomalla vuokrasopimuksen. Vuokralainen Talosta lähtee jo tämän kuun loppuun, mutta itellä painavat kuitenkin vielä nuo opiskeluvelevollisuu'et sen verran, että huhtikuu on pakko pysytellä vielä tiiviisti Oulun kamaralla. Pääsiäisenä päästään kuitenki jo viemään ensimmäistä huonekalusatsia (kuten sitä "uutta" pöytää) ja laittamaan paikkoja. Täytyy kyllä sanoa, että en millään malttaisi oottaa! 

Meinaa oikiat asiat hetkittäin unohtua ko on palijon kiinnostavampaa tehä listaa siitä, mitä voi ja pitää pakata matkaan tähän ensimmäiseen muuttokuormaan. Onneksi gradu palauttaa maan pinnalle säännöllisin väliajoin. 

Mutta tämmöstä! Meinaa uusien asioitten äärellä tulla vähän jännä olo.

Iiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!