lauantai 2. elokuuta 2014

Elokuun pimiät yöt

Terveisiä menneisyy'estä!

Aina siinä vaiheessa ko menee illasta/yöstä ulos ja huomaa, että siellä on pimiää, tajuaa, että kesä alakaa olla kulukemassa kohti loppuaan. Onneksi oon kuitenkin vaikuttamassa kirjotushetkellä Kainuussa, joten pimeys on täällä vähän pitemmällä kuin kotihuudeilla. Ja toisekseen, meisin loman parhaat hetket on vasta eessäpäin, joten kesä ei oo menny vielä mihinkään!

Loma onkin se syy, miksi kirjottelen näitä juttuja nyt hieman varastoon täällä kainuulaisen yön pimey'essä (oikiasti, koiraa pissittäessä meinasi alakaa pelottaa ulukona). En nimittäin uskalla yhtään luvata, kuinka palijon aikaa olen viettämässä minun ja siipan yhteisistä lomaviikoista tietokoneen äärellä. Luulen, että keskityn enemmänkin siihen materiaalin keräämiseen, koska (ullatus, ullatus) siirretään persauksemme vaikuttamaan loma-ajaksi napapiirin paremmalle puolelle. Aiempaa materiaalia ja ideoita kyllä olisi yllin kyllin varastossa, mutta koska olen nainen ja sain idean (tai sen tarvittavan tylsistymisen/motivaation/potkun persauksille jne.) tämän blogin perustamiselle näin viimetinkaan, aika ei mitenkään riitä tuottamaan laadukasta sisältöä varastoon. 

Köh köh, luitteko tekin tuon "laadukasta sisältöä"? Ei oo kyllä hääppösiä nämät minun jutut. :D

ei toimi huippunopiat netit, ei
No mutta, niinhän net sanoo, että hyvää kannattaa odottaa! Äläkää siis luulko, että tulin katumapäälle ja luikin takavasemmalle karkuun, vaikka täällä ei mitään kuuluisikaan hetkeen. Todennäköisesti karhu on vaan syönyt meikät välipalaksi. En tunnusta, mutta kysyin tänään siipalta, että mitäs jos meijän telttaleiriin tulee yöllä karhu? Jotenkin yhistän mielessäni karhut ja pimey'en, kesäyössä telttaillessa ei jostain kumman syystä ole ikinä käynyt mielessäkään, että mitäs jos se nalle luppakorva tulee visiitille.

Loppuun vielä tunnelmaa keventääkseni nallukan tassuttelun jäläkiä. Kuvan myötä toivotan ittelleni (ja siipalle, sekä koiralle) oikeen hyvää lomaa, joka alakaa täältä menneisyy'estä käsin katottuna huomenna. Kun luette tätä, meisi on jo ihan lomalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!