lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vapputunnelmia

Ihanaa vappua kaikille! Toivottavasti muuallakin on yhtä mahtava sää kuin täällä; aurinko paistaa ja mittarin lukema lähentelee kahtakymmentä astetta. Loppuosa työviikosta meni taas jotenkin kamalassa koomassa, keskiviikkona olin työpäivän jäläkeen niin väsy, että piti ihan taistella pysyäkseen autossa hereillä kotimatkan ajan. Samoin torstaina ja eilen ainua ajatus koko päivälle oli se, että pääsisi illalla sänkyyn ja nukkumaan. Perjantain työpäivä oli muutenkin meleko erikoinen, saavuin aamulla töihin huomatakseni, että työhuone oli siirretty käytävälle ja työhuoneen seinään tehty teipillä peitetty reikä. Tekevät sisäilimatutkimuksia ja omasta jo pitkään jatkuneesta ei-niin-hyvästä olostani johtuen epäilen, että jotain korjattavaa löytyy. Työpäivä meni sitten lähinnä kahvihuoneessa askarrellen. Toki eilen myös ilima helli sen verran, että sain ex-tempore ajatuksen lähtiä töitten jäläkeen hakemaan alakosta jotaki tosi makiaa ja punaista kuoharia ihanan iliman kunniaksi. Pari lasia sitä maisteltuani se ei ehkä ollut enää niin hyvä ajatus (suorastaan puistattavan makiaa :D), mutta kesäinen tuulahdus siinä oli kuitenkin. Vain mansikat puuttui.

perjantai-iltapäivän mittarilukema varjossa
jotain punaista ja makiaa

Saunan jäläkeen asetuin sohovalle ja katoin sivusilimällä SuomiLoven, jonka jäläkeen painuin sänkyyn ja uinuin autuaallisesti miltei 12 h yöunet. En tajua, miten nykyään pystyn tämmösiin suorituksiin. No mutta, yöunien jäläkeen on tässä ollut taas aivan ko uudesti syntynyt olo, minkä kunniaksi olen siivonnut, pessyt pyykkiä, karvannut koiraa, haravoinut pihaa, laittanut yhen maton pesuun ja seuraavaksi ajattelin pessä vielä auton. Ilima hellii niin, että tekee mieli vaan olla pihalla. Erityisen vappuisat fiilikset ei ole olleet, mietin tuossa pihaa haravoidessa, että pitäisikö laittaa yo-lakki päähän niin tulisi vähän enemmän vappufiilis. :D 

Ehkä teenkin sen, kuka tietää. 

simaa ja munkkia jäläkkäriksi
Perunasalaatit otin tänä vuonna laiskasti ihan vaan kaupasta ja muutenkin olen lähinnä vaan syönyt nakkeja ja perunasalaattia. Simapullon korkkasin tuossa, ihanan virkistävää pihahommien välissä.  Huomenna olisi sitten tarkoitus vappubrunsseilla omien eväitten kera. Joita pitäisi ehkä vähän valmistaa tänään. Mutta onhan tässä koko päivä aikaa! Ensin pitää kuitenkin löytää puutarhaletku auton pesemistä varten.
ylempi kuva otettu torstaiaamuna, alempi perjantai-iltapäivällä
Mukavan leppoisa päivä siis. Tällaisia ihania kevätpäiviä voisi olla kyllä usiamminkin, aamulla linnut laului ihan korviahuumaavasti ja lumetkin katosi parissa päivässä miltei täysin. Nyt ehkä pakko ottaa vielä lasillinen sitä mielettömän makiaa kuoharia ja mennä jäätelön kanssa pihalle nautiskelemaan.

Vuosi sitten kilisteltiin muuten ihan oikialla samppanjalla virallisen kotiinpaluun kunniaksi! Niin se aika menee äkkiä. 

Nyt hyvät vapun jatkot kaikille, palataan taas kun keretään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuliko kommentoitavaa? Kerro ihimeessä!